Knomo Moulded Open Face with leather inlay for iPhone X

SKU
conf-knomo-moulded-open-face-iphone-x-mk
Knomo Moulded Open Face со leather inlay за iPhone X
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Вклучувајќи ја уникатната технологија за ублажување на удари на Knomo во комбинација со нашиот систем за заштита од шок, оваа футрола е направена да го одржува Вашиот уред безпрекорно.

Производител
Knomo
End of life
No
Производител
Knomo
EAN code
5055385424960
Боја
црна
Материјал
Polycarbonate
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Капацитет
iPhone X
Производител
Knomo
EAN code
5055385424977
Боја
темно црвена
Материјал
Polycarbonate
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Капацитет
iPhone X