Knomo PREMIUM Leather Folio with moulded shell for iPhone 7/7 Plus

SKU
conf-knomo-leather-folio-for-iphone-mk

Луксузна и мултифункционална заштитна футрола.
Премиум заштитна футрола од бреднот Knomo која е дизајнирана за да биде луксузна и мултифункционална. Покрај тоа што служи како заштита за вашиот уред, оваа футрола може да се користи и како држач. Надворешниот дел е прекриен со квалитетна кожа, додека внатрешноста е изработена од мек микрофибер.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Премиум заштитна футрола од бреднот Knomo која е дизајнирана за да биде луксузна и мултифункционална. Покрај тоа што служи како заштита за вашиот уред, оваа футрола може да се користи и како држач. Надворешниот дел е прекриен со квалитетна кожа, додека внатрешноста е изработена од мек микрофибер.

Производител
Knomo
End of life
No
Производител
Knomo
EAN code
5055385419072
Боја
црна
Материјал
Leather, Microfiber, Polycarbonate
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Капацитет
iPhone 7 Plus/8 Plus
Димензија и тежина
Weight: 0.08Kg
Производител
Knomo
EAN code
5055385419089
Боја
кафеава
Материјал
Leather, Polycarbonate
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone 7 Plus
Димензија и тежина
Weight: 0.08Kg
Производител
Knomo
EAN code
5055385419096
Боја
светло кафеава
Материјал
Leather, Microfiber, Polycarbonate
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Капацитет
iPhone 7 Plus/8 Plus
Димензија и тежина
Weight: 0.08Kg
Производител
Knomo
EAN code
5055385419102
Боја
темно црвена
Материјал
Leather, Microfiber, Polycarbonate
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Капацитет
iPhone 7 Plus/8 Plus
Димензија и тежина
Weight: 0.08Kg
Производител
Knomo
EAN code
5055385419034
Боја
црна
Материјал
Leather, Microfiber, Polycarbonate
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Капацитет
iPhone 7/8
Димензија и тежина
Weight: 0.06Kg
Производител
Knomo
EAN code
5055385419041
Боја
кафеава
Материјал
Leather, Microfiber, Polycarbonate
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Капацитет
iPhone 7/8
Димензија и тежина
Weight: 0.06Kg
Производител
Knomo
EAN code
5055385419058
Боја
светло кафеава
Материјал
Leather, Microfiber, Polycarbonate
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Капацитет
iPhone 7/8
Димензија и тежина
Weight: 0.06Kg
Производител
Knomo
EAN code
5055385419065
Боја
темно црвена
Материјал
Leather, Polycarbonate
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Капацитет
iPhone 7/8
Димензија и тежина
Weight: 0.06Kg