Knomo RUPERT MESSENGER 14inch - Grey:

Knomo RUPERT MESSENGER 14inch - Grey

SKU
44-091-GRY

Водоопотрна заштита за вашиот лаптоп. Чувајте го вашиот уред во овој транспортен Messenger дизајниран за колекцијата на Thames. Изработен е од водоопотрен материјал и водоотпорни патенти.

Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Водоопотрна заштита за вашиот лаптоп. Чувајте го вашиот уред во овој транспортен Messenger дизајниран за колекцијата на Thames. Изработен е од водоопотрен материјал и водоотпорни патенти.

Производител
Knomo
Weight
No
EAN code
5055385416088
End of life
No
Боја
сива
Бои
No
Материјал
Nylon, Polyurethane
Case Size
14"
Тип на футрола
Bag
Mac компатибилност
No
Капацитет
No
Димензија и тежина
H31 x W45 x D12.8cm
Weight: 0.9kg
Capacity
16.3L
Што има во кутијата?
No
Гаранција
No
Коментар
No