Knomo STANFORD Full Leather Slim Briefcase 13inch

SKU
conf-knomo-stanford-full-leather-slim-briefcase-13-mk
Оваа префинета торба доаѓа од колекцијата Brompton Classic и претставува идеално решение од професионална и лежерна комбинација. Торбата е тенка, едноставна и совршена за Вашите работни денови. Содржи RFID блокатор, направена е од сирова кожа се токсетил и има удобни кожнени рачки. Доколку барате торба во која ќе го сместите Вашиот лаптоп од 13 инчи, тогаш Stanford е идеалниот производ за Вас.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Оваа префинета торба доаѓа од колекцијата Brompton Classic и претставува идеално решение од професионална и лежерна комбинација. Торбата е тенка, едноставна и совршена за Вашите работни денови. Содржи RFID блокатор, направена е од сирова кожа се токсетил и има удобни кожнени рачки. Доколку барате торба во која ќе го сместите Вашиот лаптоп од 13 инчи, тогаш Stanford е идеалниот производ за Вас.
Производител
Knomo
End of life
No
Материјал
Leather
Case Size
13"
Тип на футрола
Bag
Производител
Knomo
EAN code
5055385417993
Боја
црна
Материјал
Leather
Case Size
13"
Тип на футрола
Bag
Димензија и тежина
Dimensions: H27 x W37 x D6cm
Weight: 0.84g
Handle Drop: 6.5cm
Производител
Knomo
EAN code
5055385418006
Боја
кафеава
Материјал
Leather
Case Size
13"
Тип на футрола
Bag
Димензија и тежина
Dimensions: H27 x W37 x D6cm
Weight: 0.84g
Handle Drop: 6.5cm