Knomo Tri-Fold Leather Folio Case for iPad 9.7inch (2017 / 2018)

SKU
conf-knomo-tri-fold-leather-folio-case-for-ipad-97inch-2017-mk

Лесна, футрола за вашиот iPad Pro кој беспрекорно комбинира современа практичност и стил, со луксузен дизајн и квалитет. Изработена од кожа со облик на поликарбонатна обвивка.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Лесна, футрола за вашиот iPad Pro кој беспрекорно комбинира современа практичност и стил, со луксузен дизајн и квалитет. Изработена од кожа со облик на поликарбонатна обвивка.

Производител
Knomo
End of life
No
EAN code
5055385424700
Материјал
Leather, Polycarbonate
Боја
црна
iPad компатибилност
iPad Pro 9.7", iPad (5. gen - 2017), iPad (6. gen - 2018)
Тип на футрола
Full case
Weight
0.2000
EAN code
5055385424717
Материјал
Leather, Polycarbonate
Боја
кафеава
iPad компатибилност
iPad Pro 9.7", iPad (5. gen - 2017)
Тип на футрола
Front case
Димензија и тежина
24.5 cm x 17.8 cm x 0.75 cm (H x W x D)
Sleeps/wakes iPad
Yes