Knomo Tri-Fold Leather Folio Case for iPad Pro 12.9inch (2015)

SKU
conf-knomo-leather-folio-case-for-ipad-pro-12-2015-mk

Одлична футрола за оние со добар вкус. Заштитна но сепак богата, трансформирајќи го надворешниот екран на iPad Pro-то во iPad со класа. Оваа футрола е изработена од кожа со облик на поликарбонатна обвивка. Дизајниран за сместување на iPad Pro 12.9".

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Одлична футрола за оние со добар вкус. Заштитна но сепак богата, трансформирајќи го надворешниот екран на iPad Pro-то во iPad со класа. Оваа футрола е изработена од кожа со облик на поликарбонатна обвивка. Дизајниран за сместување на iPad Pro 12.9".

Производител
Knomo
End of life
No
Производител
Knomo
EAN code
5055385417405
Материјал
Leather, Polycarbonate
Боја
црна
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9"
Тип на футрола
Full case
Производител
Knomo
EAN code
5055385417412
Материјал
Leather, Polycarbonate
Боја
кафеава
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9"
Тип на футрола
Full case