Apple Leather Sleeve за iPad Pro / Air

SKU
conf-apple-leather-sleeve-for-12-9inch-ipadpro-mk
Карактеристики:
  • Го штити вашиот iPad со мека microfiber постава и го чува вашиот Apple Pencil, така што секогаш ќе го имате со вас
  • Компатибилен со 10.5" iPad Pro и iPad Air и 12.9" iPad Pro
  • Достапен во различни бои
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Карактеристики:
  • Го штити вашиот iPad со мека microfiber постава и го чува вашиот Apple Pencil, така што секогаш ќе го имате со вас
  • Компатибилен со 10,5-12,9-инчен iPad Pro
  • Достапен во различни бои
Производител
Apple
End of life
No
Материјал
Leather
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9", iPad Pro 10.5"
Тип на футрола
Sleeve
Производител
Apple
EAN code
190198375803
Материјал
Leather
Боја
цврвеникаво кафеава
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5", iPad Air 3
Тип на футрола
Sleeve
Капацитет
10.5inch iPad Pro
Производител
Apple
EAN code
190198390479
Материјал
Leather
Боја
цврвеникаво кафеава
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9"
Тип на футрола
Sleeve
Капацитет
12.9inch iPad Pro
Производител
Apple
EAN code
190198375780
Материјал
Leather
Боја
сива
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5", iPad Air 3
Тип на футрола
Sleeve
Капацитет
10.5inch iPad Pro
Производител
Apple
EAN code
190198375865
Материјал
Leather
Боја
црна
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5", iPad Air 3
Тип на футрола
Sleeve
Капацитет
10.5inch iPad Pro
Производител
Apple
EAN code
190198390516
Материјал
Leather
Боја
црна
Тип на футрола
Sleeve
Капацитет
12.9inch iPad Pro
Производител
Apple
EAN code
190198629210
Материјал
Leather
Боја
црвена
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5", iPad Air 3
Тип на футрола
Sleeve
Капацитет
10.5inch iPad Pro
Производител
Apple
EAN code
190198706515
Материјал
Leather
Боја
светло сина
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5"
Тип на футрола
Full case
Производител
Apple
EAN code
190198375827
Материјал
Leather
Боја
Полноноќно плава
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5", iPad Air 3
Тип на футрола
Sleeve
Капацитет
10.5inch iPad Pro
Производител
Apple
EAN code
190198390493
Материјал
Leather
Боја
Полноноќно плава
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9"
Тип на футрола
Sleeve
Капацитет
12.9inch iPad Pro