Lacie 2TB Rugged Secure USB 3.1 Type C w/ Rescue:

Lacie 2TB Rugged Secure USB 3.1 Type C w/ Rescue

SKU
STFR2000403
2TB Rugged Secure Portable Hard Drive од LaCie нуди заштита при удар и е отпорен на дожд и исто така нуди Seagate Secure Technology за заштита околу целата околина која е идеална при патување било каде. Благодарение на Seagate Secure Technology која користи 256-битна AES-хардверско шифрирање, вашите податоци се самокриптивни и заштитени, дури и ако уредот е отстранет од неговото куќиште.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
2TB Rugged Secure Portable Hard Drive од LaCie нуди заштита при удар и е отпорен на дожд и исто така нуди Seagate Secure Technology за заштита околу целата околина која е идеална при патување било каде. Благодарение на Seagate Secure Technology која користи 256-битна AES-хардверско шифрирање, вашите податоци се самокриптивни и заштитени, дури и ако уредот е отстранет од неговото куќиште.
Производител
LaCie
End of life
No
Боја
портокалова
Капацитет
2 TB
Mac компатибилност
iMac, iMac 27" (2017), Mac mini, Mac Pro, MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro 17", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar , MacBook Air Retina
Интерфејс
USB-C