Lacie 4TB Rugged USB-C - Silver/Orange:

Lacie 4TB Rugged USB-C - Silver/Orange

SKU
STFR4000800
Одликувајќи се со еден од најголемите капацитети за складирање на пазарот за својата големина, LaCie Rugged USB-C ви дава доволно простор за складирање на вашата дигитална сегашност и иднина.

Карактеристики:

  • Нов USB-C конектор за компјутери од новата генерација
  • Вклучен USB 3.0 адаптер кој работи со PC или Mac
  • Отпорна при паѓање од дожд за употреба во било каква средина
Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Одликувајќи се со еден од најголемите капацитети за складирање на пазарот за својата големина, LaCie Rugged USB-C ви дава доволно простор за складирање на вашата дигитална сегашност и иднина.

Карактеристики:

  • Нов USB-C конектор за компјутери од новата генерација
  • Вклучен USB 3.0 адаптер кој работи со PC или Mac
  • Отпорна при паѓање од дожд за употреба во било каква средина
Производител
LaCie
Weight
No
EAN code
3660619400164
End of life
No
Боја
портокалова
Processor
No
Меморија
No
Меморија
No
Капацитет
4 TB
Капацитет
No
Материјал
No
HDD trays
No
Mac компатибилност
No
iPhone компатибилност
No
iPad компатибилност
No
Compatibility OS
OS X v10.5 or later, Windows 7 or later
Compatibility iOS
No
File compatibility
No
Интерфејс
USB 2.0, USB 3.0, USB-C
Ports and Interfaces
No
Димензија и тежина

Height: 1,87 cm
Width: 8,6 cm
Depth: 13,51 cm
Weight: 0,1 kg

System requirements
  • Computer with USB-C, USB 3.0 or USB 2.0 port
  • Windows 7 or later, Mac OS X 10.5 or later operating system
  • Minimum free disk space: 600 MB recommended
Што има во кутијата?

1 x LaCie Rugged USB-C
1 x USB-C (USB 3.1 5Gb/s) cable
1 x USB-C USB-A cable

Гаранција
No
Коментар
No