Lacie 3TB d2 Thunderbolt 2 & USB 3.0 [7200]:

Lacie 3TB d2 Thunderbolt 2 & USB 3.0 [7200]

SKU
STEX3000200
Со новиот D2, Lacie повторно го покрена нивото на најсигурен производ за меморија. Благодарение на својот иновативен , алуминиумски дизајн, ќе забележете неверојатно ниски вибрации и слаб шум.

Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Со новиот D2, Lacie повторно го покрена нивото на најсигурен производ за меморија. Благодарение на својот иновативен , алуминиумски дизајн, ќе забележете неверојатно ниски вибрации и слаб шум.
Производител
LaCie
Weight
No
EAN code
7636490075797
End of life
No
Боја
сребрена
Processor
No
Меморија
No
Меморија
No
Капацитет
3 TB
Капацитет
No
Материјал
Aluminium
HDD trays
No
Mac компатибилност
iMac, Mac mini, Mac Pro, MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
iPhone компатибилност
No
iPad компатибилност
No
Compatibility OS
No
Compatibility iOS
No
File compatibility
No
Интерфејс
Thunderbolt, USB 3.0
Ports and Interfaces
No
Димензија и тежина
No
System requirements
No
Што има во кутијата?
No
Гаранција
No
Коментар
No