LaCie 1TB Rugged Mini USB 3.0 / 2.5 inch:

LaCie 1TB Rugged Mini USB 3.0 / 2.5 inch

SKU
301558
Најмалиот член на Rugged Family
Со својот иконски портокалов дизајн и безбедност на податоците, Rugged е еден од нашите најпопуларни хард дискови. Со дискот Rugged Mini, ја намаливме големината и додадовме тон нови функции, што го прави совршен за транспорт на податоци во движење.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Најмалиот член на Rugged Family
Со својот иконски портокалов дизајн и безбедност на податоците, Rugged е еден од нашите најпопуларни хард дискови. Со дискот Rugged Mini, ја намаливме големината и додадовме тон нови функции, што го прави совршен за транспорт на податоци во движење.
Производител
LaCie
EAN code
3660619315581
End of life
No
Боја
портокалова
Меморија
No
Капацитет
1 TB
Материјал
Aluminium
HDD trays
No
Mac компатибилност
iMac, Mac mini, Mac Pro, MacBook 13", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro 17", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15"
Compatibility OS
Mac OS X
Интерфејс
USB 3.0
Ports and Interfaces
USB 3.0 (USB 2.0 compatible) USB 3.0: 5 Gb/s USB 2.0: 480 Mb/s
Димензија и тежина
86 x 135 x 19 mm/ 260g
System requirements
Computer with a USB 3.0 or USB 2.0 port Latest version of Windows® 7 or later / Mac OS® X 10.5 or later (LaCie Private-Public software requires Mac Intel® processor) Minimum free disk space: 600 MB recommended
Што има во кутијата?
LaCie Rugged Mini USB 3.0 cable (USB 2.0 compatible*) Quick Install Guide