Leef iBridge 3 - Black

SKU
conf-leef-ibridge-3-si
 

Stock information

Бесплатна достава за нарачки над 3.000 МКД.

Детали

5 лесни начини да го избегнете Pop-Up-от
ТРАНСФЕР - БРЗО ПРЕМЕСТУВАЊЕ И СПОДЕЛУВАЊЕ НА ФОТОГРАФИИ, ВИДЕА, И ДОКУМЕНТИ ОД ВАШИОТ IPHONE ИЛИ IPAD СО ЦЕЛ ДА НАПРАВИТЕ ПОВЕЌЕ ПРОСТОР НА ВАШИОТ УРЕД
BACKUP - АВТОМАТСКИ BACKUP НА СОДРЖИНИ И КОНТАКТИ СО ЦЕЛ НИКОГАШ ДА НЕ ГИ ИЗГУБИТЕ ВАШИТЕ БИТНИ СОДРЖИНИ НА ВАШИОТ УРЕД
СНИМАЈТЕ - НАПРАВЕТЕ ФОТОГРАФИИ И ВИДЕА ДИРЕКТНО НА LEEF IBRIDGE 3 ЗА НИКОГАШ ДА НЕ ГИ ИСПУШТЕТЕ НАЈБИТНИТЕ МОМЕНТИ
ЗАЧУВАЈТЕ - ЛЕСНО НАПРАВЕТЕ НАДВОРЕШНА ДАТОТЕКА НА ВАШИТЕ ФОТОГРАФИИ И ВИДЕА БЕЗ ДА ЗАЗЕМАТЕ МЕСТО НА ВАШИОТ iPad или iPhone
БЕЗБЕДНО - НАПРАВЕТЕ ЛОЗИНКА (ИЛИ ИСКОРИСТЕТЕ ГО TOUCH ID) СО LEEFLOCK ЌЕ БИДЕТЕ СИГУРНИ ЗА ВАШИТЕ ДОКУМЕНТИ, ДУРИ И ДОКОЛКУ ВАШИОТ Leef iBridge ГО ИЗГУБИТЕ ИЛИ ВИ ГО УКРАДАТ

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

End of life
No
Меморија
No
Капацитет
No
HDD trays
No
iPhone компатибилност
iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5c
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9", iPad Pro 9.7", iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, iPad with Retina Display
Compatibility iOS
iOS 9 and higher
File compatibility

Video - .mp4, .m4v, .mpv, .mov, .mpg, .mkv, .wmv, .flv, .3gp, .gif, .avi
Audio - .wav, .aac, .aif, .aiff, .caf, .m4a, .mp3
NOTE: Apple does not allow iTunes DRM audio & video files to be played on external apps
Images - .jpg, .tiff, .gif, .png
Documents - doc and .docx (Microsoft Word); .htm and .html (web pages); .key (Keynote); .numbers (Numbers); .pages (Pages); .pdf (Preview and Adobe Acrobat); .ppt and .pptx (Microsoft PowerPoint); .txt (text); .rtf (rich text format); .vcf (contact information); .xls and .xlsx (Microsoft Excel); .ics

Интерфејс
Lightning, USB 3.0
Димензија и тежина
49 x 12 x 16mm
12g
Што има во кутијата?
iBridge 3 external memory USB drive, carrying case
Weight
0.1000
EAN code
855284005551
Боја
сребрена
Капацитет
16 GB
iPhone компатибилност
iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5c
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9", iPad Pro 9.7", iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, iPad with Retina Display
Compatibility iOS
iOS 9 and higher
File compatibility
Video - .mp4, .m4v, .mpv, .mov, .mpg, .mkv, .wmv, .flv, .3gp, .gif, .avi
Audio - .wav, .aac, .aif, .aiff, .caf, .m4a, .mp3
NOTE: Apple does not allow iTunes DRM audio & video files to be played on external apps
Images - .jpg, .tiff, .gif, .png
Documents - doc and .docx (Microsoft Word); .htm and .html (web pages); .key (Keynote); .numbers (Numbers); .pages (Pages); .pdf (Preview and Adobe Acrobat); .ppt and .pptx (Microsoft PowerPoint); .txt (text); .rtf (rich text format); .vcf (contact information); .xls and .xlsx (Microsoft Excel); .ics
Интерфејс
Lightning, USB 3.0
Димензија и тежина
49 x 12 x 16mm
12g
Што има во кутијата?
iBridge 3 external memory USB drive, carrying case
Производител
Leef
Weight
0.1000
EAN code
855284005544
Боја
сребрена
Капацитет
32 GB
iPhone компатибилност
iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5c
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9", iPad Pro 9.7", iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, iPad with Retina Display
Compatibility iOS
iOS 9 and higher
File compatibility
Video - .mp4, .m4v, .mpv, .mov, .mpg, .mkv, .wmv, .flv, .3gp, .gif, .avi
Audio - .wav, .aac, .aif, .aiff, .caf, .m4a, .mp3
NOTE: Apple does not allow iTunes DRM audio & video files to be played on external apps
Images - .jpg, .tiff, .gif, .png
Documents - doc and .docx (Microsoft Word); .htm and .html (web pages); .key (Keynote); .numbers (Numbers); .pages (Pages); .pdf (Preview and Adobe Acrobat); .ppt and .pptx (Microsoft PowerPoint); .txt (text); .rtf (rich text format); .vcf (contact information); .xls and .xlsx (Microsoft Excel); .ics
Интерфејс
Lightning, USB 3.0
Димензија и тежина
49 x 12 x 16mm
12g
Што има во кутијата?
iBridge 3 external memory USB drive, carrying case
Производител
Leef
Weight
0.1000
EAN code
855284005599
Боја
сребрена
Капацитет
64 GB
iPhone компатибилност
iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5c
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9", iPad Pro 9.7", iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, iPad with Retina Display
Compatibility iOS
iOS 9 and higher
File compatibility
Video - .mp4, .m4v, .mpv, .mov, .mpg, .mkv, .wmv, .flv, .3gp, .gif, .avi
Audio - .wav, .aac, .aif, .aiff, .caf, .m4a, .mp3
NOTE: Apple does not allow iTunes DRM audio & video files to be played on external apps
Images - .jpg, .tiff, .gif, .png
Documents - doc and .docx (Microsoft Word); .htm and .html (web pages); .key (Keynote); .numbers (Numbers); .pages (Pages); .pdf (Preview and Adobe Acrobat); .ppt and .pptx (Microsoft PowerPoint); .txt (text); .rtf (rich text format); .vcf (contact information); .xls and .xlsx (Microsoft Excel); .ics
Интерфејс
Lightning, USB 3.0
Димензија и тежина
49 x 12 x 16mm
12g
Што има во кутијата?
iBridge 3 external memory USB drive, carrying case
Производител
Leef
Weight
0.1000
EAN code
855284005605
Боја
сребрена
Капацитет
128 GB
iPhone компатибилност
iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5c
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9", iPad Pro 9.7", iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, iPad with Retina Display
Compatibility iOS
iOS 9 and higher
File compatibility
Video - .mp4, .m4v, .mpv, .mov, .mpg, .mkv, .wmv, .flv, .3gp, .gif, .avi
Audio - .wav, .aac, .aif, .aiff, .caf, .m4a, .mp3
NOTE: Apple does not allow iTunes DRM audio & video files to be played on external apps
Images - .jpg, .tiff, .gif, .png
Documents - doc and .docx (Microsoft Word); .htm and .html (web pages); .key (Keynote); .numbers (Numbers); .pages (Pages); .pdf (Preview and Adobe Acrobat); .ppt and .pptx (Microsoft PowerPoint); .txt (text); .rtf (rich text format); .vcf (contact information); .xls and .xlsx (Microsoft Excel); .ics
Интерфејс
Lightning, USB 3.0
Димензија и тежина
49 x 12 x 16mm
12g
Што има во кутијата?
iBridge 3 external memory USB drive, carrying case