Logitech POWERED for iPhone - White:

Logitech POWERED for iPhone - White

SKU
939-001630
Комплетирајте го вашиот десктоп додека уживате брзо и удобно безжично полнење со Logitech POWERED
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Комплетирајте го вашиот десктоп додека уживате брзо и удобно безжично полнење со Logitech POWERED
Производител
Logitech
End of life
No
Боја
бела
iPhone компатибилност
iPhone Xʀ, iPhone Xs Max, iPhone Xs, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8