Logitech Ulimate Ears POWER UP Charging dock:

Logitech Ulimate Ears POWER UP Charging dock

SKU
989-000434
Карактеристики:
  • Ulimate Ears POWER UP приклучникот ги задржува вашите преносливи звучници за Wi-Fi / Bluetooth BLAST и MEGABLAST секогаш наполнети.
  • Слушајте музика или побарајте од Alexa да ја покачи јачината на звукот, проверете го времето, пронајдете нови ресторани или пристапете до било какви луди вештини на Alexa, додека го полните вашиот BLAST и MEGABLAST звучник.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Бараш нешто друго? Ви препорачуваме. ↓

B&O PLAY - Beoplay Speaker Beolit 17
B&O PLAY - Beoplay Speaker Beolit 17
32.900 МКД
Logitech Ulimate Ears WONDERBOOM
Logitech Ulimate Ears WONDERBOOM
6.290 МКД
Logitech Ulimate Ears BOOM 3
Logitech Ulimate Ears BOOM 3
9.290 МКД
JBL Xtreme 2
JBL Xtreme 2
17.990 МКД
Marshall Acton II Speaker Black
Marshall Acton II Speaker Black
15.990 МКД
Harman Kardon SoundSticks III
Harman Kardon SoundSticks III
9.990 МКД
JBL GO 2
JBL GO 2
Special Price 1.990 МКД
Regular Price 2.190 МКД
Beats Pill+ speaker
Beats Pill+ speaker
11.990 МКД
Harman Kardon Aura Studio 2
Harman Kardon Aura Studio 2
18.990 МКД
Logitech Ulimate Ears MEGABOOM 3
Logitech Ulimate Ears MEGABOOM 3
12.990 МКД
B&O PLAY - BeoPlay A1 звучник
B&O PLAY - BeoPlay A1 звучник
16.900 МКД
XtremeMac TangoBar
XtremeMac TangoBar
5.990 МКД
Карактеристики:
  • Ulimate Ears POWER UP приклучникот ги задржува вашите преносливи звучници за Wi-Fi / Bluetooth BLAST и MEGABLAST секогаш наполнети.
  • Слушајте музика или побарајте од Alexa да ја покачи јачината на звукот, проверете го времето, пронајдете нови ресторани или пристапете до било какви луди вештини на Alexa, додека го полните вашиот BLAST и MEGABLAST звучник.
Производител
Logitech
End of life
No
Материјал
Plastic
Боја
бела
Dimensions
5.1 x 0.9 x 5.1"