Избери го твојот нов Mac mini

Mac mini
3,6 GHz 4-јадрен процесор
128 GB SSD

  • 3.6GHz 4-јадрен Intel Core i3 процесор (8 ген.)
  • RAM меморија 8 GB 2666 MHz DDR4
  • Intel UHD 630 graphics
  • Меморија SSD 128 GB
  •  

56.590 МКД

56.590 МКД

Mac mini
3,0 GHz 6-јадрен процесор
256 GB SSD

  • 3,0 GHz 6-јадрен Intel Core i5 процесор (8 ген.)
  • Trubo Boost до 4,1 GHz
  • RAM меморија 8 GB 2666 MHz DDR4
  • Intel UHD 630 graphics
  • Меморија SSD 256 GB

77.590 МКД

77.590 МКД