Mac Pro

SKU
conf-mac-pro
Special Price 199.990 МКД
Regular Price 266.571 МКД
Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Новиот Mac Pro е лесно пренослив компутер со атрактивен дизајн и неверојатно високи перфоманси. Mac Pro доаѓа во неколку варијанти од 4-јадрениот Intel Xeon E5, па се до 12-јадрениот процесор на 2.7 GHz. Меморијата се надградува до 64 GB, можност за 1 TB SSD диск и графичка меморија до 6 GB.Исто така има 4 USB 3.0 конектори,2 Thunderbolt конектори кои обезбедуваат пренос на податоци со брзина од 20Gb/s како и подршка за 4к видео.
Weight
5.0000
Бои
Black
Processor GHz
3.5GHz 6-Core Intel Xeon E5
Turbo Boost
Turbo Boost up to 3.9GHz
Меморија
16 GB
Дисплеј
none
Graphics
Dual AMD FirePro D500
Graphics memory
3GB GDDR5 VRAM each
Wi-Fi
802.11ac Wi-Fi wireless networking; IEEE 802.11a/b/g/n compatible
Bluetooth
Bluetooth 4.0
Thunderbolt
6 x Thunderbolt 2
Included software


• OS X Mavericks 

• iPhoto, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers, Keynote, Maps, iBooks, Safari, Mail, FaceTime, Messages, Calendar, Contacts, Reminders, Time Machine, Photo Booth, iTunes, Game Center, Preview, Notes, Mac App Store

Боја
Pink Stripe
EAN code
190198496096
Processor GHz
3.0GHz 8-Core Intel Xeon E5
Меморија
16 GB
Капацитет
8-Core
Дисплеј
none
Graphics
Dual AMD FirePro D700
Graphics memory
6 GB GDDR5
Thunderbolt
6 x Thunderbolt 2
Included software
• OS X Mavericks
• iPhoto, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers, Keynote
Што има во кутијата?
• Mac Pro
• Power Cord
Боја
црна