MacBook 12" Retina/DC i5 1.3GHz/8GB/512GB/Intel HD G 615 - Gold - INT KB:

MacBook 12" Retina/DC i5 1.3GHz/8GB/512GB/Intel HD G 615 - Gold - INT KB

SKU
MRQP2ZE/A

MacBook обезбедува повеќе преформанси со најлесниот и најтенкиот Mac досега. Со новите Intel Core процесори од седмата генерација, 12-инчен Retina дисплеј, тастатура со целосна големина, разноврсна USB-C порта и батерија која трае цел ден, MacBook обезбедува голема моќ во неверојатна компактна форма.


Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Предлогот е наш. Изборот е Ваш!

Apple Magic Keyboard - INT
Apple Magic Keyboard - INT
6.990 МКД
Moshi Codex 15inch (2016)
Moshi Codex 15inch (2016)
4.390 МКД
Artwizz Clear Clip for MacBook Pro 13inch (2016) - Transparent
Artwizz Clear Clip for MacBook Pro 13inch (2016) - Transparent
2.290 МКД
Artwizz Mousepad
Artwizz Mousepad
790 МКД
Moshi - HDMI to VGA Adapter with Audio - Silver
Moshi - HDMI to VGA Adapter with Audio - Silver
1.990 МКД
Moshi USB-C to HDMI Adapter
Moshi USB-C to HDMI Adapter
2.890 МКД
SATECHI Multi Port 4K Adapter
SATECHI Multi Port 4K Adapter
5.990 МКД

MacBook обезбедува повеќе преформанси со најлесниот и најтенкиот Mac досега. Со новите Intel Core процесори од седмата генерација, 12-инчен Retina дисплеј, тастатура со целосна големина, разноврсна USB-C порта и батерија која трае цел ден, MacBook обезбедува голема моќ во неверојатна компактна форма.

Производител
Apple
End of life
No
Бои
Gold
Капацитет
512GB PCIe-Based Flash Storage
Дисплеј
12"
Optical drive
No
Тастатура
International English Keyboard
Боја
Goldie (Gold for -ap)