MacBook

SKU
macbook-2017-family-mk

MacBook обезбедува повеќе преформанси со најлесниот и најтенкиот Mac досега. Со новите Intel Core процесори од седмата генерација, 12-инчен Retina дисплеј, тастатура со целосна големина, разноврсна USB-C порта и батерија која трае цел ден, MacBook обезбедува голема моќ во неверојатна компактна форма.


Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Предлогот е наш. Изборот е Ваш!

Apple USB-C Power Adapter - 87W
Apple USB-C Power Adapter - 87W
6.990 МКД
Moshi Integra™ USB-C to USB-C Charge/Sync Cable - Titanium Gray
Moshi Integra™ USB-C to USB-C Charge/Sync Cable - Titanium Gray
1.190 МКД
Moshi Tego Sling Messenger
Moshi Tego Sling Messenger
7.390 МКД
Tucano Work Out III Pop-Up Bag 15inch
Tucano Work Out III Pop-Up Bag 15inch
4.090 МКД
Griffin PowerJolt Lightning 2014; 12W
Griffin PowerJolt Lightning 2014; 12W
1.490 МКД
iSTYLE USB Type C HUB PRO
iSTYLE USB Type C HUB PRO
4.690 МКД
Speck SmartShell clear/gold glitter-MB Pro 13 2016
Speck SmartShell clear/gold glitter-MB Pro 13 2016
3.990 МКД
EPICO USB Type-C Hub Multi-Port 4k HDMI
EPICO USB Type-C Hub Multi-Port 4k HDMI
3.790 МКД
Moshi USB-C to Gigabit Ethernet Adapter - Silver
Moshi USB-C to Gigabit Ethernet Adapter - Silver
1.990 МКД
ELAGO PRO Hanger Stand
ELAGO PRO Hanger Stand
3.790 МКД
Apple MagSafe Power Adapter - 45W
Apple MagSafe Power Adapter - 45W
6.990 МКД

MacBook обезбедува повеќе преформанси со најлесниот и најтенкиот Mac досега. Со новите Intel Core процесори од седмата генерација, 12-инчен Retina дисплеј, тастатура со целосна големина, разноврсна USB-C порта и батерија која трае цел ден, MacBook обезбедува голема моќ во неверојатна компактна форма.

Производител
Apple
End of life
No
Processor GHz
1,1 GHz Core m3
Turbo Boost
No
Меморија
No
Капацитет
No
Дисплеј
12"
Резолуција
No
Graphics
AMD Radeon HD 6490M graphics processor with 256MB of GDDR5 memory
Graphics memory
No
Optical drive
No
Wi-Fi
No
Bluetooth
No
Thunderbolt
No
SD-Card
No
Touch Bar
No
Боја
No
Производител
Apple
Processor GHz
1.2GHz dual-core Intel Core m3
Меморија
8 GB
Капацитет
256 GB
Дисплеј
12"
Резолуција
2304 x 1440
Graphics
Intel HD Graphics 615
Graphics memory
Integrated
Wi-Fi
802.11ac Wi-Fi
Bluetooth
Bluetooth 4.2 wireless technology
Што има во кутијата?
MacBook
29W USB-C Power Adapter
USB-C Charge Cable (2 m)
Тастатура
International English Keyboard
Боја
Goldie (Gold for -ap)
Производител
Apple
EAN code
190198204400
Processor GHz
1.2GHz dual-core Intel Core m3
Turbo Boost
Turbo Boost up to 3.0GHz
Меморија
8 GB
Капацитет
256GB
Дисплеј
12"
Резолуција
2304 x 1440
Graphics
Intel HD Graphics 615
Graphics memory
Integrated
Wi-Fi
802.11ac Wi-Fi
Bluetooth
Bluetooth 4.2 wireless technology
Included software
OS X El Capitan
Што има во кутијата?
MacBook
29W USB-C Power Adapter
USB-C Charge Cable (2 m)
Гаранција
1 godina
Тастатура
International English Keyboard
Боја
Вселенски сива
Производител
Apple
EAN code
190198204400
Processor GHz
1.2GHz dual-core Intel Core m3
Turbo Boost
Turbo Boost up to 3.0GHz
Меморија
8 GB
Капацитет
256GB
Дисплеј
12"
Резолуција
2304 x 1440
Graphics
Intel HD Graphics 615
Graphics memory
Integrated
Wi-Fi
802.11ac Wi-Fi
Bluetooth
Bluetooth 4.2 wireless technology
Included software
OS X El Capitan
Што има во кутијата?
MacBook
29W USB-C Power Adapter
USB-C Charge Cable (2 m)
Тастатура
International English Keyboard
Боја
сребрена
Производител
Apple
Капацитет
512GB PCIe-Based Flash Storage
Дисплеј
12"
Тастатура
International English Keyboard
Боја
Goldie (Gold for -ap)
Производител
Apple
EAN code
190198203984
Processor GHz
1.3GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost
Turbo Boost up to 3.2GHz
Меморија
8 GB
Капацитет
512 GB
Дисплеј
12"
Резолуција
2304 x 1440
Graphics
Intel HD Graphics 615
Graphics memory
Integrated
Wi-Fi
802.11ac Wi-Fi
Bluetooth
Bluetooth 4.2 wireless technology
Included software
OS X El Capitan
Што има во кутијата?
MacBook
29W USB-C Power Adapter
USB-C Charge Cable (2 m)
Тастатура
International English Keyboard
Боја
Вселенски сива
Производител
Apple
EAN code
190198203984
Processor GHz
1.3GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost
Turbo Boost up to 3.2GHz
Меморија
8 GB
Капацитет
512 GB
Дисплеј
12"
Резолуција
2304 x 1440
Graphics
Intel HD Graphics 615
Graphics memory
Integrated
Wi-Fi
802.11ac Wi-Fi
Bluetooth
Bluetooth 4.2 wireless technology
Included software
OS X El Capitan
Што има во кутијата?
MacBook
29W USB-C Power Adapter
USB-C Charge Cable (2 m)
Тастатура
International English Keyboard
Боја
сребрена