MacBook Pro 13" (2017)

SKU
macbook-pro-13-2017-family-mk

Новиот MacBook Pro е тенок, лесен а сега дури и побрз и помоќен од порано. Има најсветол и најразнобоен екран на Mac лаптопи до сега. Исто така има батерија која трае до 10 часа.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Предлогот е наш. Изборот е Ваш!

Tribe Star Wars Micro USB Cable
Tribe Star Wars Micro USB Cable
690 МКД
EPICO USB Type-C Hub Multi-Port 4k HDMI
EPICO USB Type-C Hub Multi-Port 4k HDMI
3.790 МКД
Apple Magic Mouse 2 (2015)
Apple Magic Mouse 2 (2015)
5.490 МКД
TwelveSouth ParcSlope for MacBook & iPad Pro
TwelveSouth ParcSlope for MacBook & iPad Pro
3.990 МКД
Apple MagSafe 2 Power Adapter - 85W
Apple MagSafe 2 Power Adapter - 85W
6.990 МКД
Artwizz Mousepad
Artwizz Mousepad
790 МКД
Charging / Data Lighting EPICO braided cable 1,8m - black/white (MFi)
Charging / Data Lighting EPICO braided cable 1,8m - black/white (MFi)
1.190 МКД
Moshi Urbana Slim Laptop Briefcase
Moshi Urbana Slim Laptop Briefcase
7.290 МКД

Новиот MacBook Pro е тенок, лесен а сега дури и побрз и помоќен од порано. Има најсветол и најразнобоен екран на Mac лаптопи до сега. Исто така има батерија која трае до 10 часа.

Производител
Apple
End of life
No
Processor GHz
1,1 GHz Core m3
Turbo Boost
No
Меморија
No
Капацитет
No
Дисплеј
13"
Резолуција
No
Graphics
AMD Radeon HD 6490M graphics processor with 256MB of GDDR5 memory
Graphics memory
No
Optical drive
No
Wi-Fi
No
Bluetooth
No
Thunderbolt
No
SD-Card
No
Touch Bar
No
Боја
No
Производител
Apple
EAN code
190198393173
Processor GHz
2.3GHz dual-core Core i5
Turbo Boost
Turbo Boost up to 3.6GHz
Меморија
8 GB
Капацитет
128 GB
Дисплеј
13"
Резолуција
2560 x 1440
Graphics
Intel Iris Plus Graphics 640
Graphics memory
Integrated
Wi-Fi
802.11ac Wi-Fi
Bluetooth
Bluetooth 4.2 wireless technology
Included software
macOS Sierra
Што има во кутијата?
13-inch MacBook Pro
61W USB-C Power Adapter
USB-C Charge Cable (2 m)
Тастатура
International English Keyboard
Боја
Вселенски сива
Производител
Apple
EAN code
190198393593
Processor GHz
2.3GHz dual-core Core i5
Turbo Boost
Turbo Boost up to 3.6GHz
Меморија
8 GB
Капацитет
128 GB
Дисплеј
13"
Резолуција
2560 x 1440
Graphics
Intel Iris Plus Graphics 640
Graphics memory
Integrated
Wi-Fi
802.11ac Wi-Fi
Bluetooth
Bluetooth 4.2 wireless technology
Included software
macOS Sierra
Што има во кутијата?
13-inch MacBook Pro
61W USB-C Power Adapter
USB-C Charge Cable (2 m)
Тастатура
International English Keyboard
Боја
сребрена
Производител
Apple
EAN code
190198394019
Processor GHz
2.3GHz dual-core Core i5
Turbo Boost
Turbo Boost up to 3.6GHz
Меморија
8 GB
Капацитет
256GB
Дисплеј
13"
Резолуција
2560 x 1440
Graphics
Intel Iris Plus Graphics 640
Graphics memory
Integrated
Wi-Fi
802.11ac Wi-Fi
Bluetooth
Bluetooth 4.2 wireless technology
Included software
macOS Sierra
Што има во кутијата?
13-inch MacBook Pro
61W USB-C Power Adapter
USB-C Charge Cable (2 m)
Тастатура
International English Keyboard
Боја
Вселенски сива
Производител
Apple
EAN code
190198394439
Processor GHz
2.3GHz dual-core Core i5
Turbo Boost
Turbo Boost up to 3.6GHz
Меморија
8 GB
Капацитет
256GB
Дисплеј
13"
Резолуција
2560 x 1440
Graphics
Intel Iris Plus Graphics 640
Graphics memory
Integrated
Wi-Fi
802.11ac Wi-Fi
Bluetooth
Bluetooth 4.2 wireless technology
Included software
macOS Sierra
Што има во кутијата?
13-inch MacBook Pro
61W USB-C Power Adapter
USB-C Charge Cable (2 m)
Тастатура
International English Keyboard
Боја
сребрена