Marshall Acton II Speaker Black:

Marshall Acton II Speaker Black

SKU
ZOMRACTONII-BK

Со добро избалансиран звук кој има јасни средни и долги тонови, Acton звучникот го дава искуството кое е артикулирано и изречено. Неговиот моќен длабок бас се чини дека им пркоси на законите на природата за разлика од неговата големина. Сопствена контрола на Acton-овите 3 аналогни копчиња за интеракција ви овозможува да го подесите звукот точно каков што го посакувате.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Бараш нешто друго? Ви препорачуваме. ↓

JBL Flip 4
JBL Flip 4
Special Price 6.990 МКД
Regular Price 7.990 МКД
B&O PLAY - Beoplay Speaker M5
B&O PLAY - Beoplay Speaker M5
38.900 МКД
B&O PLAY - Beoplay M3 звучник
B&O PLAY - Beoplay M3 звучник
18.590 МКД
JBL JR POP
JBL JR POP
2.390 МКД
Logitech Ulimate Ears WONDERBOOM
Logitech Ulimate Ears WONDERBOOM
6.290 МКД
Beoplay P6
Beoplay P6
25.990 МКД
Harman Kardon Aura Studio 2
Harman Kardon Aura Studio 2
18.990 МКД
JBL Xtreme 2
JBL Xtreme 2
14.990 МКД
Beats Pill+ speaker
Beats Pill+ speaker
11.990 МКД
JBL Pulse 3 Portable Bluetooth Speaker - Black
JBL Pulse 3 Portable Bluetooth Speaker - Black
14.990 МКД
Harman Kardon SoundSticks III
Harman Kardon SoundSticks III
9.990 МКД
Logitech Ulimate Ears POWER UP Charging dock
Logitech Ulimate Ears POWER UP Charging dock
2.490 МКД

Со добро избалансиран звук кој има јасни средни и долги тонови, Acton звучникот го дава искуството кое е артикулирано и изречено. Неговиот моќен длабок бас се чини дека им пркоси на законите на природата за разлика од неговата големина. Сопствена контрола на Acton-овите 3 аналогни копчиња за интеракција ви овозможува да го подесите звукот точно каков што го посакувате.

Производител
Marshall Headphones
End of life
No
Боја
црна
Бои
Black
Speaker connectivity
3.5 mm, Bluetooth
Speaker Power
100 - 240 V
Amplifier
One 30 Watt Class D amplifier for the woofer
Frequency
50-20.000Hz
Димензија и тежина
260 x 160 x 150 mm, 2.85 kg
Што има во кутијата?
Acton II Bluetooth speaker, Legal and safety information, Mains lead, Quick start guide