Marshall Kilburn II Bluetooth:

Marshall Kilburn II Bluetooth

SKU
ZOMRKILBURNII-BK

BLUETOOTH ПОВРЗУВАЊЕ
Користете го вашиот паметен телефон, таблет или компјутер со Bluetooth®, за да проследувате музика директно на вашиот Kilburn.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Бараш нешто друго? Ви препорачуваме. ↓

Beoplay Speaker A6
Beoplay Speaker A6
61.900 МКД
Harman Kardon SoundSticks III
Harman Kardon SoundSticks III
9.990 МКД
Logitech Ulimate Ears POWER UP Charging dock
Logitech Ulimate Ears POWER UP Charging dock
2.490 МКД
B&O PLAY - BeoPlay A9
B&O PLAY - BeoPlay A9
Special Price 129.990 МКД
Regular Price 144.900 МКД
B&O PLAY - BeoPlay A1 звучник
B&O PLAY - BeoPlay A1 звучник
16.900 МКД
Beats Pill+ speaker
Beats Pill+ speaker
11.990 МКД
JBL CLIP 3
JBL CLIP 3
3.690 МКД
Logitech Ulimate Ears WONDERBOOM
Logitech Ulimate Ears WONDERBOOM
Special Price 3.790 МКД
Regular Price 6.290 МКД
B&O PLAY - Beoplay Speaker Beolit 17
B&O PLAY - Beoplay Speaker Beolit 17
32.900 МКД
Harman Kardon Aura Studio 2
Harman Kardon Aura Studio 2
18.990 МКД
JBL Flip 4
JBL Flip 4
Special Price 6.990 МКД
Regular Price 7.990 МКД
B&O PLAY - Beoplay Speaker M5
B&O PLAY - Beoplay Speaker M5
38.900 МКД

Bluetooth поврзување
Поврзете го вашиот паметен телефон, таблет или компјутер со Kilburn преку Bluetooth® и уживајте во музиката без да го користите кабелот.

Слушање на музика до 20 часа
Со помош на врадената батерија која трае до 20 часа значи дека може да слушате музика преку целиот ден без проблем.

Класичен MARSHALL дизајн
Kilburn има класичен MARSHALL дизајн, со предниот дел во Vintage стил, златни метални детали и познатото лого.

Производител
Marshall Headphones
End of life
No
Боја
црна
Speaker connectivity
3.5 mm, Bluetooth
Speaker Power
One 20 Watt Class D Amplifier (Woofer), Two 8 Watt Class D Amplifier (Tweeters)
Frequency
52-20,000 Hz
Wired Connection
3.5mm Input
Wireless connection
Bluetooth 5.0 aptX
Димензија и тежина
243 x 162 x 140 mm
2.5 kg