Учењето никогаш не било полесно!

MacBook Air со М1 256 GB за само 58.900 мкд. доколку платиш со Mastercard картичка.

*Акцијата трае од 21 август 2022 до 30 септември 2022.

iSTYLE и Mastercard ти нудат ексклузивна можност да заштедиш дополнително при купување на твојот нов MacBook Air со М1 чип. Доколку купиш MacBook Air M1 256 GB и платиш со твојата Mastercard картичка, цената на истиот ќе изнесува 58.900 мкд. Што значи дека ќе добиеш дополнителни 4.000 мкд. попуст на твојата сметка. Искористи ја оваа одлична можност и дочекај ја новата учебна година со твојот нов омилен Mac. Дознај ги сите детали за оваа ексклузивна промоција подолу.

Купи веднаш

Дополнителни информации