Apple Mini DisplayPort to Dual-Link DVI Adapter:

Apple Mini DisplayPort to Dual-Link DVI Adapter

SKU
MB571Z/A
Користење на адаптер Мини DisplayPort / двојна врска со DVI компјутерот со Мини DisplayPort или со Thunderboltem да се поврзете со 30-инчен дисплеј со DVI конектор, како што е 30-инчен Apple Cinema HD дисплеј.
Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Користење на адаптер Мини DisplayPort / двојна врска со DVI компјутерот со Мини DisplayPort или со Thunderboltem да се поврзете со 30-инчен дисплеј со DVI конектор, како што е 30-инчен Apple Cinema HD дисплеј.
Производител
Apple
Weight
0.0000
EAN code
885909240012
Боја
бела
Компатибилност - адаптер
Dual-Link DVI, Mini DisplayPort, Thunderbolt
Mac компатибилност
iMac, MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro 17", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15"