Moshi Arcus Multifunction Backpack 15inch - Charcoal Black:

Moshi Arcus Multifunction Backpack 15inch - Charcoal Black

SKU
99MO094001
Moshi Argus е лесен и елегантно дизајниран ранец кој ќе Ви послужи за носење на сите Ваши работи. Овој ранец нуди доволно простор за Вашата јакна, обувки, опрема за тренинг, книги и слично.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Moshi Argus е лесен и елегантно дизајниран ранец кој ќе Ви послужи за носење на сите Ваши работи. Има горна преграда за ставање на сите кршливи предмети како што се слушалки, очила итн. Овој ранец нуди доволно простор за Вашата јакна, обувки, опрема за тренинг, книги и слично. Moshi Argus е соодветен и за вашиот лаптоп (до 15 инчи), таблет или smartphone бидејќи преградите се отпорни на шок. Доколку носите поголем товар, овој ранец нуди дополнителна прерамка за поголема стабилност и комфорт. Arcus се претвора во професионална торба за пренос на Вашиот лаптоп, камера, лежи за камера итн.
Производител
Moshi
EAN code
4713057251290
End of life
No
Боја
црна
Case Size
15"
Тип на футрола
ранец
Mac компатибилност
MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
Капацитет
No