Moshi Capto for iPhone X/XS - Black:

Moshi Capto for iPhone X/XS - Black

SKU
99MO114003
Компатибилна со безжично полнење, Capto е идеална футрола за оние кои бараат стилска функционалност и заштита во едно.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Capto е тенка футрола со MultiStrap ™ кој носи нова функционалност на вашиот iPhone. Дизајниран за активен животен стил, Capto обезбедува сигурно затегнување кога сте во движење, така што вашиот телефон е безбедно прикачен на вашето тело. MultiStrap ™, исто така, може да се користи како поткрепа за безжично гледање видеа.
Производител
Moshi
Weight
0.0340
End of life
No
Бои
Black
Боја
црна
Материјал
Plastic
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs, iPhone X
Батерија
14.8 x 7.6 x 1.2 cm