Moshi - ClearGuard MB - Keyboard Protector for MacBook (EU layout) - Transparent:

Moshi - ClearGuard MB - Keyboard Protector for MacBook (EU layout) - Transparent

SKU
99MO021903
Заштитете ја вашата MacBook или MacBook Pro тастатура од прашина и други нечистотии со Moshi ClearGuard. Оваа заштита ја одржува вашата тастатура чиста и во одлична состојба за пишување.
Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Заштитете ја вашата MacBook или MacBook Pro тастатура од прашина и други нечистотии со Moshi ClearGuard. Оваа заштита ја одржува вашата тастатура чиста и во одлична состојба за пишување.
Производител
Moshi
EAN code
4712052310964
Боја
јасен / транспарентен
Материјал
Plastic, Polyurethane
Mac компатибилност
MacBook 13", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro 17", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15"
Димензија и тежина

11.1" x 4.5" (28.1 x 11.4cm)