Moshi Costa

SKU
conf-moshi-costa-mk

Комплетирајте ја вашата облека и носете ги сите ваши најважни работи со стил со Moshi's travel-friendly Costa. Оваа лесна, модерна торба обезбедува голем централен дел за чување облека, списанија, електроника и сѐ друго што би носеле во авионот или во возот.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Карактеристики:

  • Ултра-лесни, издржливи и временски отпорни материјали.
  • ViscoStrap ™
  • Обложени прегради за лаптопи до 15", iPad, таблети, камери или слушалки.
  • Преден оддел отпорен на гмечење за заштита на деликатни предмети.

Производител
Moshi
End of life
No
EAN code
4713057252297
Боја
Кремасто бела
Материјал
Eco-leather, Polyester
Case Size
up to 15"
Тип на футрола
Bag
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13"
EAN code
4713057252280
Боја
црна
Материјал
Eco-leather, Polyester
Case Size
up to 15"
Тип на футрола
Bag
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
Димензија и тежина
51 x 15 x 30 cm
1050 g
EAN code
4713057251825
Боја
темно плава
Материјал
Eco-leather, Polyester
Case Size
up to 15"
Тип на футрола
Bag
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
Димензија и тежина
51 x 15 x 30 cm
1050 g
EAN code
4713057251818
Боја
темно сива
Материјал
Eco-leather, Polyester
Case Size
up to 15"
Тип на футрола
Bag
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
Димензија и тежина
51 x 15 x 30 cm
1050 g