Moshi iGlaze Armour for iPhone SE - Gunmetal Gray:

Moshi iGlaze Armour for iPhone SE - Gunmetal Gray

SKU
99MO061211
Елегантна и целосна заштита за Вашиот iPhone.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Минимален дизајн со максимална заштита, iGlaze гарантира заштита за Вашиот iPhone од секојдневните удари, падови и гребнатинки. Лесната и издржлива футрола е направен од цврста обвивка која заштитува од шокови без да му наштити на изгледот на Вашиот iPhone.
Производител
Moshi
Боја
сива
End of life
No
Капацитет
iPhone SE