Moshi iGlaze for iPhone 8/7

SKU
conf-moshi-iglaze-for-iphone-8-7-mk
 

Stock information

Бесплатна достава на сите производи од нашата понуда.

Детали

Карактеристики:
  • Ултра тенка футрола со заштита при паѓање
  • Полимер отпорен на топлина и виткање.
  • Целосно затворени копчиња за звук и за напојување
  • Хибридна конструкција со повеќе бои
  • Компитабилна за бежично полнење

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Moshi
End of life
No
Материјал
Polymer
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Производител
Moshi
EAN code
4713057253669
Боја
jet black
Материјал
Polymer
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Производител
Moshi
EAN code
4713057253683
Боја
бела
Материјал
Polymer
Тип на футрола
Back case, Hard case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Производител
Moshi
EAN code
4713057253676
Боја
мат розева
Материјал
Polymer
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7