Moshi iGlaze for iPhone X

SKU
conf-moshi-iglaze-for-iphone-x-mk
Карактеристики:
  • Ултра тенка футрола со сигурна заштита при паѓање.
  • Полимер отпорен на топлина и виткање.
  • Целосно затворени копчиња за волумен и за напојување.
  • Хибридна конструкција со повеќе бои.
  • Подигнати страни за да го заштитите вашиот екран кога е поставен рамно.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Карактеристики:
  • Ултра тенка футрола со сигурна заштита при паѓање.
  • Полимер отпорен на топлина и виткање.
  • Целосно затворени копчиња за волумен и за напојување.
  • Хибридна конструкција со повеќе бои.
  • Подигнати страни за да го заштитите вашиот екран кога е поставен рамно.
Производител
Moshi
End of life
No
Боја
No
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Капацитет
No
Производител
Moshi
EAN code
4713057252525
Боја
бела
Материјал
Metal/Steel, Polycarbonate
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs, iPhone X
Капацитет
iPhone X
Производител
Moshi
EAN code
4713057252532
Боја
црна
Материјал
Metal/Steel
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs, iPhone X
Капацитет
iPhone X
Производител
Moshi
EAN code
4713057252549
Боја
розева
Материјал
Metal/Steel, Polycarbonate
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Капацитет
iPhone X