Moshi iGlaze for iPhone XR

SKU
conf-moshi-iglaze-iphone-xr-mk
Карактеристики:
  • Ултра тенка футрола со сигурна заштита при паѓање.
  • Полимер отпорен на топлина и виткање.
  • Целосно затворени копчиња за волумен и за напојување.
  • Хибридна конструкција со повеќе бои.
  • Подигнати страни за да го заштитите вашиот екран кога е поставен рамно.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Карактеристики:
  • Ултра тенка футрола со сигурна заштита при паѓање.
  • Полимер отпорен на топлина и виткање.
  • Целосно затворени копчиња за волумен и за напојување.
  • Хибридна конструкција со повеќе бои.
  • Подигнати страни за да го заштитите вашиот екран кога е поставен рамно.
Производител
Moshi
End of life
No
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xʀ
Производител
Moshi
EAN code
4713057255496
Боја
бела
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xʀ
Производител
Moshi
EAN code
4713057255502
Боја
црна
Материјал
Plastic
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xʀ
Производител
Moshi
EAN code
4713057255496
Боја
розева
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xʀ
Производител
Moshi
Боја
темно црвена
Материјал
Aluminium, TPU
Тип на футрола
Back case