Moshi iGlaze Pro 13inch Ultra-slim Hardshell Case

SKU
conf-moshi-iglaze-pro-13inch-ultra-slim-hardshell-case-mk
Заштитете го вашиот MacBook од гребнатини и шокови со оваа премиум покривка. Дводелна конструкција, подигнати гумени нозе и заден отвор за зголемување на протокот на воздух.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Заштитете го вашиот MacBook од гребнатини и шокови со оваа премиум покривка. Дводелна конструкција, подигнати гумени нозе и заден отвор за зголемување на протокот на воздух.
Производител
Moshi
End of life
No
Материјал
Polycarbonate, Rubber
Case Size
13"
Тип на футрола
Full case, Hard case
Производител
Moshi
EAN code
4712052316089
Боја
црна
Материјал
Polycarbonate, Rubber
Case Size
13"
Тип на футрола
Full case, Hard case
Производител
Moshi
EAN code
4712052318571
Боја
златна
Материјал
Polycarbonate, Rubber
Case Size
13"
Тип на футрола
Hard case
Производител
Moshi
EAN code
4712052316614
Боја
сина
Материјал
Polycarbonate, Rubber
Case Size
13"
Тип на футрола
Full case, Hard case
Производител
Moshi
EAN code
4712052316645
Боја
бледо розева
Материјал
Polycarbonate, Rubber
Case Size
13"
Тип на футрола
Full case, Hard case
Производител
Moshi
EAN code
4712052316621
Боја
Бледо зелена
Материјал
Polycarbonate, Rubber
Case Size
13"
Тип на футрола
Full case, Hard case