Moshi Integra USB-C Charge Cable (1m) - Jet Silver:

Moshi Integra USB-C Charge Cable (1m) - Jet Silver

SKU
99MO084244
Moshi’s Integra™ USB-C Charge кабел е USB-C кабел со плетенка кој поддржува USB PD 3.0 профили до 60 W (20 V / 3 A), така што можете да го полни секој USB-C телефон, таблет, камера и уште многу други.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Moshi’s Integra™ USB-C Charge кабел е USB-C кабел со плетенка кој поддржува USB PD 3.0 профили до 60 W (20 V / 3 A), така што можете да го полни секој USB-C телефон, таблет, камера и уште многу други.
Производител
Moshi
EAN code
4713057254024
End of life
No
Length
1 meter
Боја
светло сива
Компатибилност - адаптер
USB-C
iPad компатибилност
iPad Pro 12,9" (3. gen), iPad Pro 11"
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar , MacBook Air Retina