Moshi IonGlass for iPhone XR - Black:

Moshi IonGlass for iPhone XR - Black

SKU
99MO096020
Заштитете го скапоцениот дисплеј на вашиот iPhone со Moshi AirFoil Glass. Создаден со атомско засилено стакло, AirFoil Glass е екстремно издржлив, отпорен на удари и отпорен на гребење.

*Во цената не влегува услугата за лепење на стакло/фолија во продавница.
*Услугата за лепење на заштитно стакло/фолија во продавница се наплаќа дополнително 100 МКД.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Заштитете го скапоцениот дисплеј на вашиот iPhone со Moshi AirFoil Glass. Создаден со атомско засилено стакло, AirFoil Glass е екстремно издржлив, отпорен на удари и отпорен на гребење.
Производител
Moshi
End of life
No
Бои
Black
Боја
црна
Материјал
Glass
Тип на футрола
Screen Protector
iPhone компатибилност
iPhone Xʀ