Moshi iVisor AG for iPad Pro

SKU
conf-moshi-ivisorag-ipad-new-mk

iVisor AG е следната генерација заштита на екранот за Вашиот уред. Нашиот заштитник за заштита од експликација на блесоци е обработен на површината за да обезбеди зголемена заштита од гребење и да ја одржи максималната јасност.

*Во цената не влегува услугата за лепење на стакло/фолија во продавница.
*Услугата за лепење на заштитно стакло/фолија во продавница се наплаќа дополнително 100 МКД.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

iVisor AG е следната генерација заштита на екранот за Вашиот уред. Нашиот заштитник за заштита од експликација на блесоци е обработен на површината за да обезбеди зголемена заштита од гребење и да ја одржи максималната јасност.

Производител
Moshi
End of life
No
Боја
No
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9", iPad Pro 10.5"
Тип на футрола
Screen Protector
Капацитет
No
Sleeps/wakes iPad
No
Производител
Moshi
EAN code
4713057252082
Боја
бела
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5", iPad Air 3
Тип на футрола
Screen Protector
Капацитет
10.5inch iPad Pro
Производител
Moshi
EAN code
4713057252075
Материјал
Glass
Боја
црна
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5", iPad Air 3
Тип на футрола
Screen Protector
Капацитет
10.5inch iPad Pro
Производител
Moshi
EAN code
4713057252129
Боја
бела
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9"
Тип на футрола
Screen Protector
Капацитет
12.9inch iPad Pro
Производител
Moshi
EAN code
4713057252112
Боја
црна
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9"
Тип на футрола
Screen Protector
Капацитет
12.9inch iPad Pro