Moshi iVisor Glass for iPad Air/Air 2

SKU
conf-moshi-ivisor-glass-for-ipad-air-air-2-mk
Карактеристики:
  • Следната генерација, атомски зајакнато стакло
  • До 40% потенки од општите заштитни стакла
  • Лесен за инсталација
  • Олеофобниот површински слој обезбедува отпорност на отпечатоци

*Во цената не влегува услугата за лепење на стакло/фолија во продавница.
*Услугата за лепење на заштитно стакло/фолија во продавница се наплаќа дополнително 100 МКД.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Карактеристики:
  • Следната генерација, атомски зајакнато стакло
  • До 40% потенки од општите заштитни стакла
  • Лесен за инсталација
  • Олеофобниот површински слој обезбедува отпорност на отпечатоци
Производител
Moshi
End of life
No
iPad компатибилност
iPad Air 2, iPad Air
Тип на футрола
Screen Protector
Производител
Moshi
EAN code
4712052317956
Боја
бела
iPad компатибилност
iPad Air 2, iPad Air
Тип на футрола
Screen Protector
Производител
Moshi
EAN code
4712052317949
Боја
црна
iPad компатибилност
iPad Air 2, iPad Air
Тип на футрола
Screen Protector