Moshi Luxe iPhone 7

SKU
conf-moshi-luxe-iphone-7-mk
Метален "bumper" од квалитетен алуминиум.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Метален "bumper" од квалитетен алуминиум. Траен внатрешен "bumper" кој овозможува заштита од удари. Конструиран е така што не влијае на перформансите на антената. Се поставува за само неколку секунди.
Производител
Moshi
End of life
No
Материјал
Aluminium
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Димензија и тежина
Должина: 14,78 cm
Ширина: 7,65 см
Дубина: 1 см
Тежина: 37 g
Производител
Moshi
EAN code
4713057251078
Боја
сива
Материјал
Aluminium
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 7
Капацитет
iPhone 7
Димензија и тежина
Length:14.78 cm
Width:7.65 cm
Depth:1 cm
Weight:37 g
Што има во кутијата?
1 x Moshi Luxe for iPhone 7
Производител
Moshi
EAN code
4713057251085
Боја
златна
Материјал
Aluminium
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 7
Капацитет
iPhone 7
Димензија и тежина
Length:14.78 cm
Width:7.65 cm
Depth:1 cm
Weigth:37 g
Што има во кутијата?
1 x Moshi Luxe for iPhone 7
Производител
Moshi
EAN code
4713057251092
Боја
розева
Материјал
Aluminium
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 7
Капацитет
iPhone 7
Димензија и тежина
Length:14.78 cm
Width:7.65 cm
Depth:1 cm
Weight:37 g
Што има во кутијата?
1 x Moshi Luxe for iPhone 7