Moshi Overture for iPhone X - Luna Pink:

Moshi Overture for iPhone X - Luna Pink

SKU
99MO101303
Елегантен изглед и заштита за Вашиот iPhone.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Три отвори за картички и внатрешна преграда за додатно складирање. 360 степени заштите од гребнатинки и шокови. Сите копчиња и камерата остануваат достапни.
Производител
Moshi
EAN code
4713057252808
End of life
No
Боја
светло розева
Материјал
Leather
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone Xs, iPhone X
Капацитет
iPhone X