Moshi Overture for iPhone XR

SKU
conf-moshi-overture-for-iphone-xr-mk
Overture е футрола за вашиот iPhone со преграда во внатрешноста за вашите картички и пари. Оваа елегантна футрола е внимателно направена од издржлив екстериер со нашата мека Terahedron микрофиберна облога, засилена со поликарбонатна рамка која го заштитува уредот при случајни падови.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Overture е футрола за вашиот iPhone со преграда во внатрешноста за вашите картички и пари. Оваа елегантна футрола е внимателно направена од издржлив екстериер со нашата мека Terahedron микрофиберна облога, засилена со поликарбонатна рамка која го заштитува уредот при случајни падови.
Производител
Moshi
Weight
0.0770
End of life
No
Бои
Beige, Black, Grey
Материјал
Leather, Microfiber, Polycarbonate
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone Xʀ
Производител
Moshi
Weight
0.0770
Боја
сива
Материјал
Microfiber, Polycarbonate
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone Xʀ
Производител
Moshi
Weight
0.0770
Боја
црна
Материјал
Leather, Microfiber, Polycarbonate
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone Xʀ
Производител
Moshi
Weight
0.0770
Боја
Беж
Материјал
Leather, Microfiber, Polycarbonate
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone Xʀ