Moshi ProGeo USB-C Wall Charger with USB Port (42W) -EU - white:

Moshi ProGeo USB-C Wall Charger with USB Port (42W) -EU - white

SKU
99MO022117
Овој ѕиден полнач (42 W) ви овозможува да наполните USB-C уред и USB-уред во исто време. Се одликува со заштита од прекумерна струја/пренапонска заштита и го поддржува ProGeo адаптерот за меѓународно патување.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Овој ѕиден полнач (42 W) ви овозможува да наполните USB-C уред и USB-уред во исто време. Се одликува со заштита од прекумерна струја/пренапонска заштита и го поддржува ProGeo адаптерот за меѓународно патување.
Производител
Moshi
EAN code
4713057254161
End of life
No
Боја
бела
Компатибилност - адаптер
USB, USB-C
iPhone компатибилност
iPhone Xʀ, iPhone Xs Max, iPhone Xs, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s or later, iPhone 5/5s/SE
iPad компатибилност
iPad Pro 12,9" (3. gen), iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9", iPad Pro 11", iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad (6. gen - 2018), iPad (5. gen - 2017)
Compatibility
All mobile phones support USB-C (Power)
All devices which support USB-C (Power)
All device which support USB
Dimensions
6.7 x 6.7 x 2.8 cm