Moshi SenseCover for iPhone 7 Plus - Black:

Moshi SenseCover for iPhone 7 Plus - Black

SKU
99MO072009
Moshi SenseCover обезбедува функционалност и заштита од 360 степени за Вашиот iPhone.
Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Moshi SenseCover обезбедува функционалност и заштита од 360 степени за Вашиот iPhone. Вграденото SensArray перниче Ви овозможува да разговарате на телефонот без да го отворите преклопот. Оваа футрола е идеална за корисниците кои ја ценат практичноста и имаат потреба од одлична заштита. Покрај тоа, има и прозорче на кое можете да видите одредени информации како што се датум, време и пропуштени повици. Футролата го заштитува Вашиот iPhone од удари, шокови, гребнатинки и дамки. Футролата се затвара со магнетно копче.
Производител
Moshi
Weight
No
Боја
црна
End of life
No
Капацитет
iPhone 7 Plus