Moshi StealthCover for iPhone X

SKU
conf-moshi-stealthcover-for-iphone-x-mk
Карактеристики:
  • 60-степени заштита за вашиот iPhone.
  • Заштита при пад (MIL-STD0810G, сертифициран од SGS)
  • Магнетниот покрив го задржува телефонот секогаш заштитен.
  • Проверете го времето и известувањата без да го отворите капакот.
  • Безжично полнење компатибилно.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Карактеристики:
  • 60-степени заштита за вашиот iPhone.
  • Заштита при пад (MIL-STD0810G, сертифициран од SGS)
  • Магнетниот покрив го задржува телефонот секогаш заштитен.
  • Проверете го времето и известувањата без да го отворите капакот.
  • Безжично полнење компатибилно.
Производител
Moshi
End of life
No
Производител
Moshi
EAN code
4713057252570
Боја
јаглено сива
Материјал
TPU
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone X
Капацитет
iPhone X
Производител
Moshi
EAN code
4713057252563
Боја
розева
Материјал
TPU
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone X
Капацитет
iPhone X