Moshi SuperSkin for iPhone 8/8Plus

SKU
conf-moshi-superskin-for-iphone-8-8plus-mk

Moshi SuperSkin за iPhone е еден од најтенките футроли во светот со само 0,35 мм, која нуди супериорен отпор на гребење од клучеви и други секојдневни предмети.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Moshi SuperSkin за iPhone е еден од најтенките футроли во светот со само 0,35 мм, која нуди супериорен отпор на гребење од клучеви и други секојдневни предмети.
Исклучително тенка футрола со само 0.35 мм. Обезбедува отпорност на гребење на вашиот iPhone.

Производител
Moshi
End of life
No
Производител
Moshi
EAN code
4713057253911
Боја
јасен / транспарентен
Материјал
Rubber
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Производител
Moshi
EAN code
4713057253928
Боја
црна
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Производител
Moshi
EAN code
4713057253935
Боја
јасен / транспарентен
Материјал
Plastic
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Производител
Moshi
EAN code
4713057253942
Боја
црна
Материјал
Plastic
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus