Moshi SuperSkin for iPhone XR - Crystal Clear:

Moshi SuperSkin for iPhone XR - Crystal Clear

SKU
99MO111906
Moshi SuperSkin за iPhone е еден од најтенките футроли во светот со само 0,35 мм, која нуди супериорен отпор на гребење од клучеви и други секојдневни предмети.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Moshi's SuperSkin за iPhone е ултра-тенка, заштитна футрола за луѓе кои го обожуваат голиот изглед и чувство на нивниот iPhone. Само со тенки 0,35 мм, тој е еден од најтенките футроли во светот, кој нуди супериорен отпор од гребење од клучеви и други секојдневни предмети. Екстремната јасност на SuperSkin овозможува дизајнот на вашиот телефон да блесне.
Производител
Moshi
EAN code
4713057255854
End of life
No
Бои
Transparent
Боја
јасен / транспарентен
Материјал
Plastic
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xʀ