Moshi Thunderbolt Cable 2m:

Moshi Thunderbolt Cable 2m

SKU
99MO023123
Moshi's Thunderbolt кабелот овозможува видео и податоци да се пренесат преку еден кабел со брзина до 10 Gbps. Со два двонасочни канали, користете го овој кабел за да поставите надворешна RAID резервна копија или да поврзете два Mac компјутери опремени со Thunderbolt заедно преку Target Disk Mode. Бидејќи Thunderbolt кабелот може да пренесува видео, користете го вашиот iMac како надворешен екран за вашиот MacBook компјутер.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Moshi's Thunderbolt кабелот овозможува видео и податоци да се пренесат преку еден кабел со брзина до 10 Gbps. Со два двонасочни канали, користете го овој кабел за да поставите надворешна RAID резервна копија или да поврзете два Mac компјутери опремени со Thunderbolt заедно преку Target Disk Mode. Бидејќи Thunderbolt кабелот може да пренесува видео, користете го вашиот iMac како надворешен екран за вашиот MacBook компјутер.
Производител
Moshi
EAN code
4712052314726
End of life
No
Length
2 meters
Боја
бела
Компатибилност - адаптер
Thunderbolt