Moshi - USB Cable with 30-Pin Connector; 0.9m - White:

Moshi - USB Cable with 30-Pin Connector; 0.9m - White

SKU
99MO023101
Moshi USB кабел со 30-pin конектор че го наполни Вашиот iPod, iPhone, iPad преку Вашиот Mac или Windows PC.

• Ја подржува последната USB 2.0 технологија.
• Лесно се поврзува со Вашиот 30-pin iPod, iPhone, iPad уред.
• Ги подржува сите 30-pin iPod, iPhone, iPad модели со полнење.
Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Карактеристики

• Ја подржува последната USB 2.0 технологија.
• Лесно се поврзува со Вашиот 30-pin iPod, iPhone, iPad уред.
• Ги подржува сите 30-pin iPod, iPhone, iPad модели со полнење.
Производител
Moshi
Боја
бела
End of life
No