Moshi USB to Micro USB Cable 1m - Black:

Moshi USB to Micro USB Cable 1m - Black

SKU
99MO023008
Наполнете го и синхронизирајте го вашиот паметен телефон, таблет или дигитална видео камера со Moshi's stylish USB до Micro USB кабел.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Наполнете го и синхронизирајте го вашиот паметен телефон, таблет или дигитална видео камера со Moshi's stylish USB до Micro USB кабел.
Производител
Moshi
EAN code
4712052315556
End of life
No
Length
1 meter
Боја
црна
Компатибилност - адаптер
Micro-USB, USB
iPhone компатибилност
iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s or later, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5s/SE, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s, iPhone 4
Mac компатибилност
MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro 17", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar