Moshi VersaCover for iPad Pro 11

SKU
moshi-versa-cover-for-ipad-pro-11-mk
Заштитето го вашиот iPad со стилски дизајнираниот VersaCover.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Амортизирачка обвивка која нуди трајна заштита од 360 степени. Едноставна оригами футрола која служи и како држач. Држачот поддржува пишување, читање и пребарување. Покрај тоа, подржана е и wake/sleep функцијата како и лесен пристап до сите копчиња и камерата.
Производител
Moshi
End of life
No
Материјал
Polyurethane
iPad компатибилност
iPad Pro 11"
Тип на футрола
Back case, Front case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Moshi
Боја
црна
iPad компатибилност
iPad Pro 11"
Тип на футрола
Full case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Moshi
Материјал
Polyurethane
Боја
Stone
iPad компатибилност
iPad Pro 11"
Тип на футрола
Back case, Front case
Sleeps/wakes iPad
Yes