Moshi VersaKeyboard for 10.5inch iPad Pro - Black:

Moshi VersaKeyboard for 10.5inch iPad Pro - Black

SKU
99MO070026

Нема потреба да го носите вашиот лаптоп - VersaKeyboard комбинира ултра-тенка тастатура со популарниот VersaCover за да ви ја даде крајната продуктивност на iPad. Оптимизираните scissor keys обезбедуваат тактилна реакција и брзи кратенки на тастатурата на iOS, додека отстранливата Bluetooth тастатура може да биде позиционирана насекаде околу вашата работна маса за максимална флексибилност при пишување. Кога не е во употреба, тастатурата може да ја вметнете во задниот дел кој е наменет за тастатурата за лесно складирање. Исто така покрај својата цврстина, VersaKeyboard тежи само 400 грама, што ја прави една од најлесните, сè-во-едно iPad тастатури.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Нема потреба да го носите вашиот лаптоп - VersaKeyboard комбинира ултра-тенка тастатура со популарниот VersaCover за да ви ја даде крајната продуктивност на iPad. Оптимизираните scissor keys обезбедуваат тактилна реакција и брзи кратенки на тастатурата на iOS, додека отстранливата Bluetooth тастатура може да биде позиционирана насекаде околу вашата работна маса за максимална флексибилност при пишување. Кога не е во употреба, тастатурата може да ја вметнете во задниот дел кој е наменет за тастатурата за лесно складирање. Исто така покрај својата цврстина, VersaKeyboard тежи само 400 грама, што ја прави една од најлесните, сè-во-едно iPad тастатури.

Производител
Moshi
EAN code
4713057253393
End of life
No
Боја
црна
Connectivity
Bluetooth
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5"