Moshi Vesta for iPhone X/XS

SKU
conf-moshi-vesta-for-iphone-x-mk
Карактеристики:
  • Ултра тенка футрола со заштита при паѓање
  • Метализирана рамка
  • TriClear™ слој кој ја прави футролата отпорна на вода,нечистотија и гребнатини
  • Овозможува бежично полнење
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Карактеристики:
  • Ултра тенка футрола со заштита при паѓање
  • Метализирана рамка
  • TriClear™ слој кој ја прави футролата отпорна на вода,нечистотија и гребнатини
  • Овозможува бежично полнење
Производител
Moshi
End of life
No
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs, iPhone X
Производител
Moshi
EAN code
4713057252600
Боја
јаглено сива
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Капацитет
iPhone X
Производител
Moshi
EAN code
4713057252617
Боја
темно плава
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Капацитет
iPhone X